RETROAVANTGARDE #3

RETROAVANTGARDE PÅ LOKALE I KØBENHAVN

Kom til reception nu på lørdag, den 28. januar kl. 14-17, på det tredje nummer af kunsttidsskriftet Retroavantgarde, hvor stavelsen ’tro’ er streget over. Det sker hos udstillingsstedet LOKALE i København på adressen Griffenfeldsgade 27. Her vil det også være muligt at se og erhverve sig et eksemplar af de to forrige numre af tidsskriftet til rimelige penge (mere info om tidskriftet følger nederst i invitationen). Alle er velkomne!

Til receptionen vil der blive spillet stille og rolig musik med insisterende rytmer fra hele verden og omkring kl. 16 vil der blive afholdt en kort oplæsning af udvalgte tekster fra de tre numre af tidsskriftet. 

Under hele receptionen vil der blive vist et video-dias-show i loop med fyldig dokumentation af alle værker der var med på gruppeudstillingen af samme navn som tidsskriftet, der løb af stablen i Korsør fra den 18. september til den 18. december sidste år på Kunsthal Kongegarden med deltagelse af:

Bank & Rau, Christian Finne, claus ejner, Ditte Gantriis, Hannah Amalie Nielsen, Kristoffer Ørum (feat. Anton Wiberg Friisgaard og Arne), LADA/Dorte Buchwald, Mette Rasmussen, Michael Boelt Fischer, Lise Nørholm, Pist Protta (Åse Eg Jørgensen, Jesper Fabricius og Jesper Rasmussen), Randi & Katrine, Rikke Benborg, Thorgej Steen Hansen, Tobias R. Kirstein, Zven Balslev.


Og det er samtidigt også denne gruppe af kunstnere der har udgjort redaktionen på udgivelsen af alle tre numre af tidskriftet.

– Til receptionen vil det også være muligt at købe udvalgte numre af kunsttidsskriftet Pist Protta samt udgivelser fra forlagene Cult Pump, Space Poetry og Topos.Med venlig hilsen, Redaktionen 


NB:
Receptionen finder sted midt i udstillingsstedet Lokales aktuelle udstilling, “Skønhed” installeret af billedkunstnerne Camilla Nørgård, Jette Ellgaard, Jesper Aabille og Jørgen Carlo Larsen!
– og LOKALE har som nævnt til huse på adressen Griffenfeldsgade 27, 2200 København N.


INFO OM TIDSSKRIFTET RETROAVANTGARDE:

Tidsskriftet Retroavantgarde udkommer med i alt tre numre i et oplag på 200 eks. pr. nummer, og udgives i forbindelse med udstillingen af samme navn der blev vist på Kunsthal Kongegaarden i Korsør sidste år: Temaet for første nummer af tidsskriftet var ‘reklame og annoncering’, temaet for andet nummer var ‘tekst, tal, lyd, geometri og partiturer’. Og tredje og nærværende nummer har temaet ‘retrospekt og fremtidstro’.

Følgende kunstnere har bidrag og indslag med i de tre numre af tidsskriftet (nævnt i tilfældig rækkefølge):

Michael Boelt Fischer, Hannah Amalie Nielsen, Christian Finne, Mette Rasmussen, Kristoffer Ørum, Pist Protta, Ditte Gantriis, Tobias R. Kirstein, Bank & Rau, Rikke Benborg, Carl Sandberg, Lise Nørholm, Gary Larson, Randi & Katrine, Zven Balslev, claus ejner, Theo van Doesburg. Cult Pump, Ugens Rapport, Dorte Buchwald, Thorgej Steen Hansen, Liubov Popova , Chris Foss, Rudolf Broby-Johansen –

Til receptionen på LOKALE i København, nu på lørdag den 28. januar kl. 14-17, kan alle tre numre af tidsskriftet erhverves til en samlet pris på 70 kr. I løssalg koster hvert nummer 30 kr. Alle numre er på 40 sider, i farve, A4-højformat, trykt på 110 gr cirkel med et omslag trykt på 170 gr silk – derudover følger der en LP med til udgivelsen af nummer 2, uden videre beregning. NB: den omtalte plade vil blive afspillet i uddrag til receptionen på lørdag i LOKALE omkring kl. 15.30.

Posted on by Lise This entry was posted in no category. Bookmark the permalink.