Indendørs på grus

Velkommen til udstillingen Indendørs på grus.

Indendørs på grus

Lundsgaard, Værkskue efterår 2023

Udstillingsprojekt i Lundsgård Gods’ Rustikken 590 m2 (16 x 36m)

14. oktober – 3. december 2023

Åbning lørdag d 14. oktober kl 15-17 og med mad efterfølgende

Deltagere Ellen Hyllemose, Lise Nørholm, Torgny Wilcke, Camilla Nørgaard, Claus Egemose, Camilla Berner, Finn Reinbothe, Jørgen Carlo Larsen , Miguel Vega Olivares, Veo Friis Jespersen.

Det er enkelt værker fra hver deltager som spiller op til et kæmpestort smukt rum med grus og småsten på gulvet. Det er et gulv som er en del i modstrid med et indendørs udstillingsrum – men så alligevel er selvfølgeligt og fungerer så smukt her – det er det det er, et kæmpestort produktionsrum til et stort landbrug og en meget stor gård.

Det er enkeltværker fra hver kunstner som er produceret eller installeret specifikt til dette store rum med den modstand, der er i det rum – ’indendørs på grus’. Det er værker med fornemmelsen af at være ting fra det vi går rundt i til hverdag, det almindelige, det brugbare, men sat op og bygget op i et helt ualmindeligt rum. Det vi fornemmer at kende, dog nok lidt skævt velkendt er placeret i noget ualmindeligt –  og så bliver det ikke en ting i et hjem eller en stue, men en udstilling af noget. Der arbejdes mere mod rummet en med rummet, det er en udstilling af kunstværker.

Udstillingen er kurateret af Torgny Wilcke, 2023

Åbent  alle lørdage + søndage kl. 11-17 samt efter aftale.

Støttet af LF Foghts Fond

Lundsgaard Gods 

Lundsgårdsvej 6, 5300 Kerteminde

Posted on by Lise This entry was posted in no category. Bookmark the permalink.