COLLAGE ET TOI

Jeg deltager i udstillingen COLLAGE ET TOI på Byens Kro, Møntergade 8, Kbh. K. Udstillingen er kurateret af Rikke Benborg og Melou Vanggaard.

Udstillingsperiode fra d. 24. april – 28. maj 2024.

Sammen med Anders Brinch, Anika Lori, Anna Fro Vodder, Bank&Rau, Carl Samuelsen, Christian Finne, Christian Vind, Claus Carstensen, David Dellagi, Gitte Bach, Gry Bagøien, Hannah Amalie Nielsen, Hartmut Stockter, Javier Tapia, Jesper Fabricius, Jon Stahn, Julie Nord, Malwina Migacz, Malene Hartmann, Majken Schultz, Melou Vanggaard, Mette Winckelmann, Mette Vangsgaard, Mia-Nelle Drøschler, Michael Boelt Fischer, Mikkel Olaf Eskildsen, Orsolya Bagala, Pernelle Caspersen, Rikke Benborg, Sidse Carstens, Sergei Sviatchenko, Suzette Gemsøe, Tanja Nellemann Kruse, Thea Sikker.

Posted on by Lise This entry was posted in no category. Bookmark the permalink.