Pist Protta nr. 85

Pist Protta skriver:

PP nr. 85 Invitation
Velkommen til fejring af det nys udkomne Pist Protta nr. 85 torsdag 30/1 2020 kl. 17-19 i
LOKALE, Griffenfeldtsgade 27, 2200 Kbh. K
Sara Sjölin vil fremføre sit bidrag kl. 18
Denne gang har redaktionen valgt at give plads til de i redaktionen divergerende præferencer med hen- syn til indhold og udkommer med et blandet nummer, hvor vi hver især har vore yndlinge.
De seneste mange numre har på hver deres måde haft et tema, så at samle et egentlig blandet indhold
sammen har voldt lidt vanskeligheder. Vi har ikke rigtig været i vanen med det. Det er derfor endt med at Pist Protta nr. 85 til en vis grad handler om selvfremstilling – det kan dels være ganske konkrete selvfrem- stillinger såsom uddrag af en selvbiografi, eller hvilke portrætter kunstnere vælger at vise af sig selv; men det kan også være overvejelser om at anskaffe en cykelhjelm, en samtale om en instagram-post eller for- tællingen om en opvækst i Nivå. For at opfylde ambition om at udkomme med et blandet nummer har det været nødvendigt at bryde denne selvfremstillende tendens og tilføje bidrag, der handler om noget helt andet. Derfor finder læseren også et fotografisk Snow Study, et forsvar for tekstil, en billedserie til en lejlighed (altså en bolig), skulpturelle arbejder fra en udstilling i Næstved samt udvalgte beskrivelser af væren, transformation og usynlighed manifesteret i tegneserier.
Omslaget er skabt af kunstneren Lise Nørholm og trykt hos Jørgensens Bogtryk – og er at betragte som et originalt kunstværk (i 600 eksemplarer). Desuden medvirker Morten K. Jakobsen, Anne Dyhr, Christian Schmidt-Rasmussen, Vanitas Danmark, Sara Sjölin, Hannah Heilmann og Åse Eg Jørgensen, Sara Lubich, Hannah Amalie Nielsen, Jesper Fabricius, LADA.
Redaktion består som sædvanlig af Jesper Fabricius, Åse Eg Jørgensen og Jesper Rasmussen” Pist Protta redaktionen.
.
PS Ved nærmere eftersyn har vi konstateret at der blandt bidragsyderne er 2 x Hannnah, 2 x Sara og i re- daktionen 2 x Jesper.
.
PPS Tidsskriftet koster 75 kr og der er ingen receptionsrabat denne gang, men der bliver lidt at drikke.

Mvh PistProtta redaktionen

Posted on by Lise This entry was posted in events. Bookmark the permalink.